Wie man auf Snapchat Screenshot macht, ohne dass sie es merken: Tipps und Tricks

how to screenshot snapchat without them knowing

Snapchat ist eine Social-Media-App, mit der Nutzer Fotos und Videos mit ihren Freunden teilen können. Eine der Funktionen von Snapchat ist, dass der Absender benachrichtigt wird, wenn jemand einen Screenshot von seinem Foto oder Video macht. Dies kann für Leute, die Fotos und Videos von ihren Freunden speichern möchten, ohne dass diese davon wissen, frustrierend sein. In diesem Blogbeitrag werden wir einige Tipps und Tricks besprechen, wie man heimlich Screenshots von Snapchat machen kann!

Wie macht man heimlich einen Screenshot von Snapchat?

Wenn du versuchst, einen Screenshot zu machen, ohne dass die andere Person davon weiß, gibt es ein paar Möglichkeiten. Eine Möglichkeit besteht darin, ein anderes Telefon oder Tablet zu verwenden, um ein Foto des Bildschirms zu machen. Eine andere Möglichkeit ist die Verwendung einer App eines Drittanbieters, mit der Sie Screenshots machen können, ohne dass der Absender benachrichtigt wird.

Ein Android-Handy oder -Tablet verwenden

Wenn du ein Android-Handy oder -Tablet hast, kannst du damit geheime Screenshots von Snapchat machen. Öffnen Sie dazu einfach die Snapchat-App auf Ihrem Android-Gerät und melden Sie sich mit Ihrem Benutzernamen und Passwort an. Gehe dann zu der Konversation, von der du einen Screenshot machen möchtest, und drücke gleichzeitig die Tasten „Lautstärke runter und Power“. Dadurch wird ein Screenshot der Konversation erstellt und der Absender wird benachrichtigt.

Gebruik een spionage-app van derden

mspy snapchat

Als je regelmatig screenshots wilt maken van Snapchat zonder dat de afzender het weet, kun je een spionage-app van derden gebruiken zoals mSpy. Met mSpy kun je geheime screenshots maken van elk gesprek op Snapchat en ze op je gemak bekijken. Bovendien biedt mSpy andere functies zoals GPS-tracking, keylogging en meer. Om mSpy te gebruiken, meld je je gewoon aan voor een account en installeer je de app op het doelapparaat. Log vervolgens in op je mSpy account en ga naar de „Snapchat“ sectie om alle gemaakte screenshots te bekijken.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van mSpy voor Snapchat. Ten eerste is mSpy een zeer krachtige monitoringtool die allerlei activiteiten op het doelapparaat kan volgen. Dit omvat het volgen van Snapchat gesprekken en berichten. Daarnaast kan mSpy je ook voorzien van veel andere informatie, zoals de locatie van het doelapparaat, gesprekslogs en nog veel meer.

Ten tweede is mSpy heel gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft geen techneut te zijn om het te gebruiken. Zelfs als je niet weet hoe je monitoringtools moet gebruiken of hoe je een screenshot op Snapchat moet maken zonder dat ze het weten, kun je mSpy zonder problemen gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de eenvoudige instructies volgen die bij de software worden geleverd.

Ten derde is mSpy zeer betaalbaar. Als je het vergelijkt met andere monitoring tools, zul je zien dat mSpy eigenlijk heel goedkoop is. Je kunt een eenmalige betaling krijgen of een maandelijks abonnement. In beide gevallen kun je veel geld besparen.

Ten vierde is mSpy zeer discreet. De mensen die niet zullen weten dat je mSpy op hun apparaten gebruikt, zijn de mensen die er eigenlijk niets van zouden moeten weten. Dit komt omdat mSpy heel moeilijk op te sporen is. Zelfs als iemand ontdekt dat je mSpy gebruikt, kunnen ze er niets aan doen omdat mSpy volledig legaal is.

Ten slotte is mSpy heel gemakkelijk te gebruiken. Zelfs als je niet technisch onderlegd bent, zul je mSpy zonder problemen kunnen gebruiken. De gebruikersinterface is zeer gebruiksvriendelijk en de stappen zijn heel gemakkelijk te volgen. Je zult geen enkele moeite hebben om mSpy te gebruiken.

Bovendien heeft mSpy een groot aantal andere handige functies:

 • Je kunt alle sms-berichten bekijken die door de gebruiker zijn verzonden en ontvangen, zelfs als ze zijn verwijderd
 • De GPS-locatie van de gebruiker in real-time volgen
 • Alle gemaakte en ontvangen oproepen van de gebruiker bekijken, inclusief tijd, duur en contactgegevens
 • Toegang tot de browsergeschiedenis, bladwijzers en geïnstalleerde apps van de gebruiker
 • Alle foto’s en video’s bekijken die op het apparaat zijn gemaakt of opgeslagen
 • Het apparaat op afstand bedienen, inclusief vergrendelen/ontgrendelen en screenshots maken

Hoe begrijp je dat je iemands Snapchat-account moet bespioneren? – De enquête

Er zijn een paar signalen die je kunnen helpen begrijpen dat het tijd is om iemands Snapchat account te gaan bespioneren:

 • Je partner of echtgenoot is meer gaan communiceren met vrienden op Snapchat en is de telefoon voor je gaan verstoppen;
 • Je kinderen deelden hun dag niet meer met jou en begonnen vaker met hun vrienden te communiceren op Snapchat;
 • Je werknemers begonnen werktijd te gebruiken om met iemand op Snapchat te communiceren in plaats van hun werk te doen.

Als je een van deze tekenen opmerkt, betekent dit dat het tijd is om actie te ondernemen en uit te zoeken wat er aan de hand is. En de beste manier om dit te doen is om het Snapchat account van de persoon te bespioneren.

Hoe Snapchat screenshotten zonder dat ze het weten (andere eenvoudige manieren)

Er zijn een paar andere manieren om een screenshot te maken van Snapchat zonder dat ze het weten. Deze methodes zijn niet zo effectief als mSpy, maar ze klaren de klus wel. Laten we eens kijken naar een aantal van deze methoden.

Gebruik een andere telefoon om een foto te maken

Wie man auf Snapchat Screenshot macht, ohne dass sie es merken: Tipps und Tricks

Dit is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende manier om Snapchat te screenshotten zonder dat ze het weten. Het enige wat je hoeft te doen is een vriend vragen een foto te maken van Snapchat terwijl het geopend is op je scherm. Deze methode is niet erg effectief omdat het moeilijk is om een duidelijke foto van Snapchat te maken. Bovendien kan je vriend misschien geen goede foto maken als hij of zij niet bekend is met het maken van screenshots.

Vliegtuigmodus gebruiken

Wie man auf Snapchat Screenshot macht, ohne dass sie es merken: Tipps und Tricks

Deze methode is iets effectiever dan de eerste. Hiervoor moet je je telefoon in vliegtuigmodus zetten voordat je Snapchat opent. Zodra Snapchat open is, maak je er een screenshot van. Zo makkelijk is het om een screenshot te maken op Snap zonder dat iemand het weet. Sluit vervolgens de app en zet de vliegtuigmodus uit. Deze methode werkt omdat Snapchat in vliegtuigmodus geen meldingen kan sturen dat je een screenshot hebt gemaakt.

Gebruik een schermrecorder

Wie man auf Snapchat Screenshot macht, ohne dass sie es merken: Tipps und Tricks

Deze methode is de meest effectieve manier om Snapchat te screenshotten zonder dat ze het weten. Om dit te doen, moet je een schermrecorder downloaden op je telefoon. Zodra je dat hebt gedaan, open je de app en begin je met het opnemen van je scherm. Open vervolgens Snapchat en maak er een screenshot van. De schermrecorder zal de schermafbeelding opnemen, evenals al het andere dat op je scherm gebeurt.

Gebruik de clear-cache methode

Wie man auf Snapchat Screenshot macht, ohne dass sie es merken: Tipps und Tricks

Deze methode is niet zo effectief als de vorige, maar kan nog steeds werken. Hiervoor moet je de cache van je telefoon wissen. Dit kun je doen door naar de Instellingen van je telefoon te gaan en dan „Opslag“ te selecteren. Zodra je dat gedaan hebt, selecteer je „Cache wissen“. Open daarna Snapchat en maak een screenshot. De app zal geen meldingen meer kunnen versturen omdat de cache is gewist.

De assistent van je telefoon gebruiken

Wie man auf Snapchat Screenshot macht, ohne dass sie es merken: Tipps und Tricks

Je kunt Snapchat screenshotten met de assistent van je telefoon, zoals Siri of Google Assistant. Zeg „Maak een screenshot“ na het openen van de Snapchat-app om dit te bereiken. Daarna zal de assistent een foto van de app Snapchen. Omdat je geen knoppen hoeft in te drukken, is deze methode handig. Door de inconsistente effectiviteit is het minder efficiënt dan de andere benaderingen.

Hoe gebruik je telefoonassistentie op Android?

Als je een Android-telefoon gebruikt, kun je Google Assistant gebruiken om screenshots te maken van Snapchat. Om dit te doen, open je de Snapchat-app en zeg je vervolgens: „Maak een screenshot.“ De assistent maakt dan een screenshot van de app. Deze methode is handig omdat je geen knoppen hoeft in te drukken. Het is echter niet zo effectief als de andere methoden omdat het niet altijd werkt.

Hoe gebruik je telefoonondersteuning op een iPhone?

Je kunt Siri op een iPhone gebruiken om erachter te komen hoe je een screenshot kunt maken op Snapchat zonder dat ze de iPhone kennen. Zeg „Maak een screenshot“ nadat je de Snapchat-app hebt geopend om dit te bereiken. Daarna zal de assistent een foto van de app maken. Omdat je geen knoppen hoeft in te drukken, is deze methode handig. Door de inconsistente effectiviteit is het minder efficiënt dan de andere benaderingen.

Hoe Mspy me hielp met Snapchat (echt verhaal)

Ik zal nooit de dag vergeten dat mijn dochter me vertelde dat ze Snapchat gebruikte. Ik was compleet geschokt. Ik had geen idee wat Snapchat was. Maar ik wist dat ik het moest uitzoeken, want als mijn dochter het gebruikte, was het vast populair bij kinderen van haar leeftijd. Dus ik deed wat onderzoek en ontdekte dat Snapchat een messaging app is waarmee gebruikers „Snaps“ kunnen versturen en ontvangen – foto’s of video’s die na een bepaalde tijd verdwijnen.

Ik maakte me meteen zorgen over de gevolgen hiervan. Ik wilde niet dat mijn dochter verdwijnende foto’s of video’s van zichzelf naar iemand zou sturen. En ik wilde al helemaal niet dat ze Snaps van vreemden zou ontvangen. Ik wist dat ik meer moest weten over deze app en hoe ik mijn dochter veilig kon houden en hoe ik een screenshot van een Snap kon maken zonder dat ze het wist.

Dit is wat ik heb geleerd:

Snapchat wordt vooral gebruikt door kinderen en tieners. Volgens een onderzoek van Pew Research Center is 71% van de Snapchat-gebruikers tussen de 18 en 24 jaar oud.

Snapchats zijn ontworpen om te verdwijnen nadat ze bekeken zijn. Zodra een Snap is geopend, kan de persoon die hem heeft verstuurd zien dat hij is gelezen. Daarna verdwijnt de foto of video.

Er zijn echter manieren om Snaps op te slaan. Als iemand een screenshot maakt van een Snap, krijgt de persoon die hem heeft verstuurd een melding. Maar er zijn ook apps van derden waarmee je Snaps kunt opslaan zonder dat de ander het weet.

Snapchat heeft ook een functie genaamd Snap Map, waarmee je kunt zien waar je vrienden zijn. Je kunt deze functie uitschakelen, maar hij staat standaard aan.

Wat betekent dit allemaal voor ouders?

Praat eerst met je kinderen over Snapchat en leg ze de gevaren van het delen van persoonlijke foto’s en video’s uit. Benadruk het belang van privacy en vertel ze dat ze niets mogen delen waarvan ze niet willen dat iedereen het ziet.

Ten tweede, zorg ervoor dat je kinderen weten hoe ze Snapchat moeten uitschakelen. Dit is een geweldige manier om hun locatie privé te houden en te voorkomen dat vreemden hen opsporen.

Tot slot kun je overwegen om een app voor ouderlijk toezicht zoals mSpy op de telefoon van je kind te installeren. Hiermee kun je hun Snapchat-activiteiten volgen en ervoor zorgen dat ze niets delen wat ze niet zouden moeten doen.

Laura, 36

Hoe maak je een schermafbeelding van een Snap Story? Een stap-voor-stap handleiding

We weten allemaal hoe frustrerend het is als we een geweldig Snap-verhaal zien en het willen opslaan, maar niet weten hoe. Het screenshotten van een Snap-verhaal is eigenlijk heel gemakkelijk als je eenmaal weet hoe, en in deze kleine gids laten we je precies zien hoe je dat moet doen.

Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het maken van een screenshot van een Snap-verhaal:

 • Open het Snap-verhaal dat je wilt screenshotten in de Snapchat-app.
 • Houd je vinger op het scherm ingedrukt om een video van het Snap-verhaal op te nemen.
 • Als je klaar bent met opnemen, laat je je vinger los van het scherm en wordt de video opgeslagen in je camerarol.

Dat is alles! Nu weet je hoe je een screenshot maakt van een Snap-verhaal, dus begin maar vast met het opslaan van al die leuke verhalen die je ziet.

Waarom maken mensen screenshots van andermans verhalen?

Wie man auf Snapchat Screenshot macht, ohne dass sie es merken: Tipps und Tricks

Mensen screenshotten andermans verhalen om verschillende redenen. Misschien willen ze zich iets herinneren wat iemand heeft gepost, of misschien proberen ze een grappig moment vast te leggen. Soms maken mensen zelfs een screenshot van een verhaal om het met anderen te delen. Wat de reden ook is, screenshots kunnen een manier zijn om herinneringen of momenten levend te houden.

Hoe weet je of iemand een screenshot van je verhaal heeft gemaakt?

De melding die je krijgt als iemand een screenshot van je verhaal heeft gemaakt, zegt: „Iemand heeft een screenshot van je verhaal gemaakt“. Je ziet ook wie de screenshot heeft gemaakt en je kunt die persoon blokkeren.

Als je Snapchat niet gebruikt, kun je niet zien of iemand een screenshot van je verhaal heeft gemaakt. Er zijn echter wel een aantal dingen die je kunt doen om te voorkomen dat mensen screenshots van je verhalen maken.

Is het mogelijk om Snapchat te screenshotten zonder dat ze het weten?

Het is mogelijk om Snapchat te screenshotten zonder dat de andere persoon het weet. Er zijn een paar manieren om dit te doen, zoals een andere telefoon of tablet gebruiken om een foto van het scherm te maken, een camera gebruiken om een foto van het scherm te maken of een screenshot op je computer maken. Je moet er wel rekening mee houden dat Snapchat de andere persoon kan verwittigen als je een screenshot van hun Snaps maakt.

Er is echter één manier om zeker screenshots te maken zonder meldingen, en dat is door mSpy te gebruiken!

mSpy is een krachtige bewakingsoplossing die screenshots kan maken van alle Snapchat-activiteit op het doelapparaat zonder dat de andere persoon het weet. Het enige wat je nodig hebt is fysieke toegang tot het apparaat om mSpy te installeren, en vervolgens kun je screenshots van alle Snapchat-activiteit bekijken vanuit je online configuratiescherm.

Conclusie

Dus daar heb je het! Dit zijn de beste tips en trucs om screenshots te maken op Snapchat zonder dat de ander het weet. Probeer mSpy zeker zelf uit om te zien hoe het werkt – je zult niet teleurgesteld zijn! Tot de volgende keer, veel plezier met Snappen!

FAQs

Kun je op een iPhone een screenshot maken op Snapchat zonder dat ze het weten? Waarom geeft Snapchat meldingen over screenshots?

Om de privacy van onze gebruikers te beschermen, geeft Snapchat een melding wanneer iemand een screenshot van hun Snaps maakt. Op deze manier kunnen mensen beslissen of ze hun Snaps wel of niet met anderen willen delen, wetende dat iemand er mogelijk een screenshot van zou kunnen maken.

Kun je zien of iemand een screenshot van je Snapchat maakt?

Ja. Snapchat stuurt je een melding als iemand je Snapchat screent.

Is het illegaal om een Snapchat-verhaal te screenshotten?

Nee. Er is geen wet die het maken van screenshots van Snapaps of Snapchat-verhalen verbiedt. Als je echter een screenshot maakt van iemands verhaal zonder zijn of haar toestemming, kan het zijn dat hij of zij niet blij met je is.

Is het illegaal om Snapchat-content van iemand te screenshotten?

Het is niet illegaal om iemands Snapchat-content te screenshotten. Als je echter mSpy gebruikt om screenshots van Snapchat-content te maken zonder dat de andere persoon het weet, kunnen ze je activiteiten toch niet bekijken via hun online configuratiescherm.

Kun je op een iPhone een screenshot maken op Snapchat zonder dat ze het weten?

Ja, je kunt een screenshot maken op Snapchat zonder dat ze het weten op een iPhone door mSpy te gebruiken.

Hoe maak je een screenshot op Snapchat zonder dat ze het weten op Android?

Ja, je kunt een screenshot maken op Snapchat zonder dat ze het weten op Android door mSpy te gebruiken.

Wat is de beste manier om een screenshot te maken op Snapchat zonder dat ze het weten?

De beste manier om een screenshot te maken op Snapchat zonder dat ze het weten is door mSpy te gebruiken. Met mSpy kun je alle screenshots van Snapchatactiviteiten bekijken vanuit je online configuratiescherm – de andere persoon zal nooit weten dat je screenshots maakt.

Leave a comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert